Вход

Харесайте страницата ни във Facebook

Станете част от голямата фамилия на auto motor und sport

Бъдете информирани за любимите ви марки, интересни предложения, игри, томболи, както и много новини от необятния свят на автомобилите.

auto motor und sport Bulgaria logo

Основателят на Автомоторкорпорация навърши 75 години

30.07.2008 14:27
Туит
Основателят на Автомоторкорпорация навърши 75 години

На 28 юли в НДК в София – ресторант „Континентал Плаза” Автомотор Корпорация АД – официален вносител на Citroen за България организира официално тържество по повод 75-ия рожден ден на основателя на фирмата – инж. Кирил Сандов.

На тържеството присъстваха Н.П. Посланика на Република Франция –        г-н Етиен дьо Понсен ,  Търговско – Икономическия Съветник на Франция – г-н Пол Хюсингер, посланици, депутати и министри, ръководители на Българската Стопанска Камера, на Българската Търговско-Промишлена Палата , на Съза на Индустриалците , на Асоциациата на Индустриалния Капитал в България, на Конфедерацията на Българската Индустия , генерални директори и ръководители на БНП Париба , SC Експресбанк , Алфа Банк , Застрахователни компании Алианс България и ДЗИ, бивши генерални директори на Балканкар, ръководители на 18-те дъщерни фирми на Автомотор Корпорация АД , на дилърската мрежа на Citroen в България, представители на медиите, много гости. Специални поздравления за юбилея бяха получени от Директора за Европа на Автомобили Ситроен г-н Фредерик Банзе.

На рожденника бяха връчени поздравителни адреси от Председателя на Народното Събрание г-н Георги Пирински, от Министъра на Труда и Социалната политика – г-жа Емилия Масларова , от кмета на столицата     г-н Бойко Борисов , от „ Български Пощи ” , „Мото Пфое” и много други.

По случай юбилея и за дългогодищната си дейност в областта на икономиката и принос в развитието на автомобилния сектор г-н Сандов бе награден с почетната Диплома на Българската-Търговско Промишлена Палата , с почетния знак на СБА и диплома на Спортен Клуб „Левски”.

 

Коментари
comments powered by Disqus